Blijf op de hoogte van het dagelijkse reilen en zeilen.

Volkswagen ID 3 first edition reeds 50% uitverkocht in voorverkoop!

8 mei 2019, een dag waar later naar zal worden teruggekeken als een mijlpaal in de geschiedenis van VW. Voor het eerst kan men een order plaatsen voor een wagen waarvan de productie nog niet is opgestart. De Volkswagen ID 3. Een wagen waar Europees zeer veel van verwacht wordt: een betaalbare compleet elektrisch wagen die een gebruiksvriendelijke actieradius aanbiedt. Volkswagen presenteert de "1st Edition", een gelimiteerde, zeer goed uitgeruste versie waarvan er 30.000 stuks worden gemaakt. We spreken een weekje later, reeds 15.000 registraties werden voltooid! Het publiek is er dus warm van!

16/05/2019
CNG of LPG, waar zit het verschil?

LPG (Liquefied Petroleum Gas) bestaat uit een mengsel van gassen dat als restproduct over blijft na olieraffinage, terwijl CNG (Compressed Natural Gas) puur aardgas is die onder druk staat. De tankdruk voor CNG is daarmee veel groter dan die van LPG waardoor u geen CNG kan tanken in een LPG auto of andersom.

24/04/2019
De vakantie komt eraan! Maak uw wagen zomerklaar.

De vakantie is in zicht. Fantastisch! Maar vertrek niet te snel en check tijdig of je wagen of oldtimer in orde is om al die kilometers af te leggen. Het is belangrijk dat je veilig en zonder autopech op je bestemming terecht komt. We geven je graag enkele tips mee!

18/04/2019
De voordelen van een CNG wagen op een rijtje

Bent u op zoek naar een wagen op CNG? Wij hebben alvast de meest belangrijke voordelen op een rijtje gezet.

11/04/2019
De optimale band is met stikstof gevuld

Een band van een wagen is meestal gevuld met lucht. Lucht bevat onder meer zuurstof, vocht en vuil. Dat zijn voor banden en velgen onvriendelijke bestanddelen. Sinds enkele jaren is er een alternatief voor lucht en dat is stikstof in de banden.

11/03/2019
Levensduur van een band

Onder normale omstandigheden gaan banden meestal lang mee. Hoe lang precies is afhankelijk van veel factoren, maar meestal ligt de levensduur tussen 20.000 en 60.000 km.

11/03/2019
Wanneer kom ik langs voor mijn bandenwissel?

De juiste tijd voor winterbanden is wanneer zich een periode aandient met overwegend temperaturen onder de 10 graden Celsius. Dit kan gerust gebeuren tijdens uw onderhoud.

11/03/2019
Verloop van een schadegeval

Schade is geen plezier... Eerst de klap met alle gevolgen van dien. De wagen moet worden hersteld, zo snel mogelijk. En dan die twijfel die knaagt van “komt dat wel allemaal goed”? Als u daar nog eens zekerheid over kon krijgen was dit al een grote zorg minder.

11/03/2019