Reeds 3 generaties lang de beste service.

Ervaren partner voor voertuigen op CNG, elektrische wagens en hybride wagens.

Sinds 1963 is garage Tavernier gevestigd in Zedelgem. Met een derde generatie op til zijn wij specialist in de aankoop, verkoop, herstellingen, onderhoud en carrosserie van verschillende automerken. De laatste jaren is het aanbod van CNG wagens, elektrische wagens, plug-in hybride en CNG hybride wagens enorm gegroeid waardoor de nieuwe afdeling Tavernier Eco is gegroeid.

"Tavernier Eco is een erkend keuringsstation voor CNG-voertuigen en dat voor alle merken. U kan bij ons rekenen op kennis en een uitgebreide service met een sterke focus op klanttevredenheid."

Welkom in onze showroom.

Team Tavernier heet u van harte welkom in onze showroom. Wij bieden u een ruim aanbod nieuwe en tweedehandswagens en uiteraard de bijhorende service. Gelegen in West-Vlaanderen zijn wij de perfecte locatie voor bedrijven en particulieren uit de regio Zedelgem, Brugge, Oostkamp, Torhout, Roeselare, Oostende, Kortrijk en Gent.

Een professionele werkplaats.

Onze werkplaats, die binnenkort zal worden uitgebreid, wordt bezet door ervaren wagenmonteurs die op geregelde basis getraind worden. Dagelijks staan zij in voor klein en groot onderhoud, herstellingen, bedrijfswageninrichtingen en bandenservice, dit voor alle merken, zodat jij steeds veilig en in vertrouwen de weg op kan.

Contacteer ons

Ons team staat klaar met advies en de nodige uitleg om u te begeleiden in de aankoop van uw personenwagen of bestelwagen. Benzine, Diesel, CNG, elektrisch of hybride... we geven u graag een woordje uitleg. Wenst u meer informatie of komt u liever langs? Contacteer ons of maak een afspraak, we helpen u graag verder.